HTML

Növények

Az emberek elfelejtették, hogy a növények között nagyon sok gyógyító hatású. A családomban mindenki előbb a gyógynövény gyógyító hatását próbálja ki, s amikor ez már kevésnek bizonyul, komolyabb gyógyszer szükséges, fordulunk orvoshoz. Nálunk ez a módszer nagyon jól bevált.

Friss topikok

  • Don Calo': MMR, Lendva, "forrásvadászat" csupán! 2008.06.02. 06:16-06:36 ó. ;-P (2008.06.02. 06:46) Egy kis egyveleg!

Linkblog

Fokhagyma

2007.04.20. 15:56 :: szoo

A fokhagyma a legősibb termesztett étkezési és gyógynövények egyike, valószínűleg ázsiai eredetű, vadon már sehol nem található meg.
A fokhagyma az érelmeszesedés, magas vérnyomást csökkenti, javítja a perifériás keringést, emellett serkenti az emésztést és általában fokozza az emésztőmirigyek működését. Erős tisztító hatása miatt jó szolgálatot tesz mindenféle légúti problémák, megfázások, bedugult orr, influenza tüneteinek enyhítésére. Erős féregűzőszerek.
Nyersen fogyasztva a fokhagymából napi 5-10 gerezd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr261255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása