HTML

Növények

Az emberek elfelejtették, hogy a növények között nagyon sok gyógyító hatású. A családomban mindenki előbb a gyógynövény gyógyító hatását próbálja ki, s amikor ez már kevésnek bizonyul, komolyabb gyógyszer szükséges, fordulunk orvoshoz. Nálunk ez a módszer nagyon jól bevált.

Friss topikok

  • Don Calo': MMR, Lendva, "forrásvadászat" csupán! 2008.06.02. 06:16-06:36 ó. ;-P (2008.06.02. 06:46) Egy kis egyveleg!

Linkblog

Fagyöngy

2007.05.13. 15:14 :: szoo

Fán élősködő növény, levelét és szárát novembertől márciustól gyűjtik. Ideg-, szív- és tüdőbetegségekre, görcsre, epilepsziára, vizenyőre, csúzra, a vérnyomás zavaraira, vérzésre jó hatású.

A fagyöngy kiváló gyógyír belső vérzések ellen, serkenti a szívműködést, és használják görcsoldóként is. Magas vérnyomás esetén használják, mert a kísérő panaszokat - a fülzúgást, szédülést - enyhíti. Szívbetegség kezelésében azért hatásos, mert erősíti a szívet, a pulzusszámot csökkenti.

A fagyöngyteát kizárólag hidegen készítjük. Egy púpozott teáskanál fagyöngyöt adunk negyed liter vízhez, majd egy éjszakán át állni hagyjuk. Másnap kicsit felmelegítjük és leszűrjük.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fagyöngy

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr1375194

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ccna course london weekend price 2019.06.12. 09:03:12

Wednesday Night Fever - Riots in Hungary

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása